Oh wat heerlijk, de lente is weer begonnen. We kunnen weer fijn in de tuin zitten en genieten van de zonnestralen. Je kunt de tuin weer lekker opruimen, schoonmaken en een make-over geven. Koop wat vrolijke plantjes, een mooie parasol en een lichtjesslinger en je tuin is meteen een vrolijker geheel. Wat daarnaast ook handig is om te kopen is een mooi tafelzeil voor buiten. Kies voor een drukke print in gezellige kleurtjes en je geeft je tuin direct een nieuwe uitstraling. Of ga juist voor een effen exemplaar waar je heerlijk een kopje koffie aan kunt drinken en je ochtendkrantje kunt lezen.

Tafelzeil voor in de tuin

Schaf wat leuke tuinkussens aan en steek de kaarsjes aan, de gezellige dagen kunnen beginnen. Haal het tafelzeil wel af en toe naar binnen aangezien deze kan verkleuren door de weersomstandigheden. Met het tafelzeil kun je echter jarenlang doen, dus niet alleen in de lente heb je er profijt van. Wat dacht je van die heerlijke BBQ avonden tot laat in de nacht? Of een gezellige borrel of verjaardag buiten met vrienden! Een vuurkorf erbij en de avonden mogen voor altijd blijven duren. 

Accessoires voor in de tuin

Je kunt je tuin natuurlijk met nog meer accessoires op leuken. Denk hierbij aan een gezellige tuinkabouter of vogelhuisjes. Een vogelbad of voederhuisje is ook top om in je tuin te zetten. De vogels kunnen dan lekker even wat bijgevoerd worden, ze kunnen badderen en jij hebt wat leuks om naar te kijken in je eigen tuin of op je balkon! Daarnaast is het ook leuk om bijvoorbeeld een insectenhotel in je tuin te zetten, hierdoor help je de insecten in je tuin een beetje aan een beschutte plek. Wat ook niet kan missen in de lente/zomer is een vliegengordijn. Je hebt de deur tijdens de warmere dagen natuurlijk veel open staan, maar je wilt niet dat er vliegen of andere insecten naar binnen komen. Koop hiervoor dan een vliegengordijn en zit zo zonder zorgen in je tuin of juist binnen.